Hur långt bort som helst

Philips blomma

Fast just nu så nära. Sonen bor i långt-bort-härifrån-land. Men just nu njuter jag av blommorna han gav mig när han var hemma sist. Det är uschligt att sakna någon så. Men vilken förmån att få göra det.Tänk alla som inte har någon att sakna. Jag vet att jag kan ringa när som helst och prata med honom. Jag vet att han kommer hem igen. Jag vet att jag kan hälsa på. Det är Gött!
Blommorna står vackert sen en vecka tillbaka. Har klippt och ansat dem idag. Bytt vatten och diskat vasen. Och pratat med dem. Tackat för att de står kvar och sprider glädje.

Tack Son, för att du finns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: