Underskatta aldrig herrbesök

bild

Speciellt inte när de kryper på knä framför dig på köksgolvet. Det kan inte bli bättre. Att de sedan spolar rent i hela rörsystemet och är trevliga dessutom gör ju ingenting. Att de sedan fakturerar gör absolut ingenting. Det gör visst yngre herrar när de besöker äldre damer, har jag hört… Eller varför inte historien om det klassiska…hantverkarbesöket. (Nu byter vi från brevbäraren 🙂

Slut i rutan. Nu är det allvar. Jag hade ingen aaaning om att det tillhörde husets underhållsplan att med regelbundenhet spola avloppsrören under huset. Jag har bott i och skött detta hus sedan i mitten på århundradet och jag har aldrig vetat om detta. Än mindre förstått att det finns ett skrå som sysslar med sådant professionellt. Duktiga, snabba och med direkt verkansgrad.
Ett sprut så fungerar allt som vanligt igen. Snart en månad av skötsel, disk och övrigt som har till kökets regioner har utspelat sig i tvättstugan. I och för sig så ligger min högt älskade tvättstuga i direkt anslutning till köket men ändå. (ALLA tvättstugor borde ligga så)
Nu står jag med glädje och sköter husmorsbestyren i köket igen.

Sådant föder livsglädje.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: