Ibland händer det saker..

Någon frågade hur man får tag i meditationerna jag ger. De guidade meditationerna som jag har i mina meditationsklasser. Oj, tänkte jag. Själv har jag ställt samma fråga till mina lärare. Hur får jag tag i detta så jag kan göra det hemma. Och nu frågar mina elever samma sak till mig. Att jag inte tänkt på detta förut. Det resulterade i ett konto på Youtube. Så fortsättningsvis kommer jag att lägga ut de meditationer som låter hyfsat ljudmässigt. Jag låter mamma lyssna först. Hon får godkänna.

Spännande!

Ett svar till “Ibland händer det saker..”

  1. Birgitta åström skriver:

    Oj va skönt Jag har lyssnat två ggr Helt avslappad Lyssnar nog när jag lägger mej också kram☺️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: