Norra Djurgårdsstan

IMG_1499

Jag och min bonussyster spankulerade runt i Norra Djurgårdsstaden och njöt av bebyggelsen. Jag får förtroende för framtiden när jag ser hur vi bygger nu förtiden. Integrerat med naturen, oregelbundet, med miljötak och himla trevligt. Det ska bli roligt att följa detta projekt även om det tar mycket lång tid. Hoppas det inte blir som på Kullön. Det räckte inte  hela vägen fram vad gäller miljötänk. Det vore fantastiskt om vi i Sverige kunde bli föregångsland för hur man bygger sig in i framtiden. Vi var ju rätt bra en tid i världen. Kanske kan vi leda utvecklingen på något plan igen. Bustrevlig promenad fick vi i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: