Livet går i epoker

dagens

Nu har sonen sålt sin tonårsbåt och köpt bil och lägenhet. Dottern har sålt sin lägenhet och köpt hus. De diskuterar inredning och blommor.  Båda har underbara respektive och drömmen för en svärmor är uppfylld. Jag älskar mina barns val av partner. En epok har bytts till en annan.  Vuxenfas på riktigt för barn som blev ungdomar och som blev stora och nu klokare än mamman. Jag är inte längre någon som vet mer än de. Jag är någon som gärna frågar mina framtida gener om goda råd. Känner så stor respekt för deras vägval och deras sätt att vara i livet. Deras mognad nu är så oändligt mycket större än min var vid den tiden jag var i deras ålder.  Måtte mina misstag inte gå igen i deras liv.

Produktutveckling!

Jag gläds, känner förtröstan och tillit,  och känner att en ny epok träder in i mitt liv också.  Lite förväntansfullt kikar jag ut genom fönstret och ser blommorna slå ut. Ler för mig själv och sorterar ut gammal skåpmat ur garderoben. Tröjor, byxor och annat smått och gott läggs till klädinsamlingen. Nya klänningar och nya tröjor tar plats.

Mental och kroppslig katarsis.

Framtiden väntar….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: