Jo tack, det är väldigt bra här

Ja, ett band med gammal tid finns i  våra fina  Waxholmsbåtar

buuu

 

Förr i tiden hade inte folk problem med ”vi har ingen lokal”.. De hade helt enkelt inga fritidssysselsättningsproblem

gamla

 

En gammal by, en gammal farfar och hans sonson sitter i ett soligt Grekland

farfar

 

Jag vet inte om det var bättre förr.  Tror inte det. Det bara var – förr. Troligtvis blir det inte bättre sen heller – det bara blir. Det enda som är säkert är att det förändras. Hela tiden. Och det är svårt. Sitter hemma på min förstukvist och filosoferar över att ingenting blir i morgon som det var igår. Som människa behöver jag förhålla mig till det, hela tiden. Det som känns igen och är välbekant kommer inte att finnas sen. Förut var det inte någon som tyckte att idag känns igen och är välbekant. Idag fanns helt enkelt inte igår. Visst är det märkligt…

Vad betyder då att sakna förut och att längta till sen?

Troligtvis är det enda vettiga att strunta i då och efter nu. Och bli på det klara med att det enda som betyder något är att ta hand om just nu! För det blir ju sen, sen. Och det är det enda sättet att skapa ett bättre ”efter nu”…

Så den gamla klyschan ”var rädd om det du har” är väl på sin plats. Även idag…  det kanske inte finns i morgon…

Så jag har just beställt kattmat på nätet till lilla Kisse . Från Veterinärbutiken. För 509 kronor. Kisse ska ha bra mat! Han har ju trots allt 8 liv mer än jag har  och jag vet inte vilket han är inne på just nu.

Och han har just överlevt mistluren från Waxholmsbåten som går i dimman längst ön. Det gjordes med ett stillastående barfotahopp rakt upp i luften i stil med en nymjölkad kossa nyss släppt på vårbete.

Det du!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: