Lyckan är så enkel

jag

Fotograf: Josefine Gunnarsson

Nära och kära är ofta med när lycka infinner sig. De här underbara ögonblicken, de korta stunderna, de lilla oaserna i livet. Lycka! Visst, jag inser att alla människor inte håller med om att allt är enkelt. Alla har inte bubbelpool i trädgården. Men ändå… Det här var lycka för mig. Och är…!

Fotografen och tillika ägarinnan och ägaren var inte i vattnet just vid fototillfället men värdigt närvarande i stunden. Så, visst kan stunden vara lyckospäckad. Varmt bubblande vatten, klar kylig luft, ånga i trolskt format, vinterskrud på marken, vackra lampor, skymningsljus, toppluva och bikini som enda klädsel.  Kroppen hyfsat utan krämpor för dagen. Lånen betalda. Mätt och belåten. Kaffe vid poolkanten.

Vet att alla  inte delar mitt tyckande vad gäller vad lycka är. Men jag är tacksam över att min lycka inte är dyr, kräver stora bilar, fina hus, rätt karriär, bästa självförverkligandet, förälskelserus eller annat ståhej. En lugn och trygg stund räcker långt för mig, tillsammans med några av de jag djupt och innerligt älskar mest i universum…

Man får tacka livet….

Ett svar till “Lyckan är så enkel”

  1. Åke skriver:

    Goddag! Jag noterar att bloggen börjar spåra ur! Den följer den internetporrtrend som råder i dessa tider! Jag som ordförande i Svenska anti internetporr-förening kommer att ta upp den blogg på vårt nästa styrelsemöte. Den bloggeras, nej jag menar blockeras!! Vi återkommer i ärendet. Ordf Åke, SAIPF

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: