Tolka är ingen idé……

 

Texten känns helt orimlig men lämnar en känslig känsla efter sig. En stämning, helt enkelt. Vi är fler som undrar vad den betyder. Någon sade att man kanske ska ha ätit konstiga piller för att förstå budskapet. Men vi sjunger ändå. Hela kören stämmer in och då i flera stämmor. Konserten vi ska ha i Konserthuset i maj ska tillägnas minnet efter denna hyfsat stora artist. Får väl erkänna att jag inte hört till hans  beundrare under åren men visst förstår jag hans storhet. Han har ju onekligen lämnat efter sig ett och annat fotavtryck. I min lilla värld så föddes i alla fall mitt liv i mars. Så jag kan svara ja på ”frågan”.

Hur som så är den härlig att sjunga. Och det är oerhört häftigt att vara en bland flera som, i stämmor, sjunger så att taket i Norra Reals gamla anrika sal lyfter. Kvinnor och män, gamla och unga, svarta och vita, folk och fä, alla gläds och tränar texter och låtar tillsammans. Det är en helt ny värld som öppnats för mig och jag är så glad att jag mött detta stora. Och inte nog med det, jag har fått med en av mina äldsta vänner också. Vilket gör glädjen än större.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: