Jobbar på med min mentala hygien….

Försöker vara uppmärksam på mina tankar
för de blir till mina ord…
Försöker vara uppmärksam på mina ord
för de blir till mina handlingar…
Försöker vara uppmärksam på mina handlingar
för de blir till mina vanor…
Försöker bli uppmärksam på mina vanor
för de blir till min karaktär…
Försöker vara uppmärksam på min karaktär
för den blir till mitt öde….

Jag vill fortsätta min vandring på en god ödesväg. Upplever att livet är gott att leva och jag är en mycket lyckligt lottad Qvinna. God mat för dagen, mer än tillräckligt om jag får erkänna. Gott sällskap,  goda vänner, fin familj, gullig inneboende. Prylar så det räcker för fler familjer än bara en…. En padda och så Netflix, fin klocka som pratar snällt med mig och perlargoner i fönstret.  Trevliga hobbies med hundra procent självförverkligandegrad. Ja, vad mer kan en sån som jag begära.  Ja, det skulle väl vara evigt liv då. Fast om jag ska vara ärlig så vill jag inte ha det. Möjligen skulle jag vilja vara frisk tills jag dör…

MEN, arg kan jag väl få unna mig att bli ändå! Riktigt så där blossande arg. Från tårna och upp genom benen, upp i kroppen och vidare genom halsen upp i huvudet och ansiktet. Som om jag får gissa, blev rött av ren och skär ilska. Varför säger man förresten Skär Ilska? När man ju  blir röd?…  Jag är inte längre arg. Det har gått över. Men jag har varit arg. I fredags och idag. På PostNord. Som är ett fullständigt katastrofalt bolag. Eller vad det nu är.  Hur som helst så skulle Axel Oxenstierna vända sig i sin grav om han visste vad som sker idag. Det svenska postverket skapades av honom 1636. Då var det ordning och reda. Det har det varit på posten under många år. Men nuförtiden är det ett aktiebolag som samägs av svenska staten och  danska staten och  sedan 2015 heter bolaget PostNord.

PostNord fungerar inte….. Det går inte att välja bort PostNord. De sköter sig så galet dåligt att klockorna stannar. Fullständigt i avsaknad av självinsikt.  Totalt borta vad gäller problemlösning av egna skapade problem.

Har tillåtit mig att känna ren och hederligt befogad ilska. Men inte så länge. Det får inte bli en vana.

Så eftersom jag är mån om min karaktär så går mina tankar nu åt alla stackars människor som jobbar på PostNord.

Hade jag trott på någon form av Gud hade jag bett för er nu!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: