Tycker bilden är vacker

Ja, jag vet, jag är konstig. Men den symboliserar nya fönster, nya dörrar och ny panel på ett av mina hus. Ja, ett litet hus men ändå. Det blir nytt och det blir fint. Det blir inte som förr utan bättre. På något underligt vis är det gamla på alla sätt och vis fint och bra men det nya är varmt välkommet. Det mesta, för att inte säga allt, är ju en ständigt föränderlig process och om man får blanda sig i så kan det bli riktigt bra. I det här fallet ser det ut att bli rasande bra. Har länge försökt att få detta hus att bli lika grått som de andra husen, som då är just gråa. Men icke. Inte går det att måla grått på falu rödfärg. Det har man sagt mig. Men nu när det ändå var i tagen att göra bot och bättring på gamla fönster och spruckna dörrar så var det inte långt bort att tänka sig att byta ut en och annan bräda också. Och när man ändå skulle göra det varför inte byta ut alla brädor? De var ju ändå skraltiga av sol och väder. Och om man bytte ut alla brädor så skulle man ju köpa nya och då kunde man ju köpa brädor som man kunde måla. I grått! Då skulle alla hus bli gråa och ståta i samma färgskrud.

Så jag följer med största tillförsikt detta förändringsarbete. Bra blir det. Men så är det ju duktigt folk som håller i borrmaskinen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: