Det här tedde sig helt omöjligt, förut!

 

IMG_0921

För några korta år sen, började jag spela gitarr och sjunga. Eller rättare sagt, jag höll i en gitarr för första gången och jag hade aldrig förut egentligen öppnat munnen för annat än vanlig trist svada…(Ja, det är jag ju då rätt duktig på. Svada alltså). Nu har jag övat och övat och haft sådan enorm glädje inom mig att jag ibland velat spricka i sömmarna. Det har tränats skalor, teori, takter, tecken och gud vet vad. Jag har sjungit i bilen till och från jobbet varje dag. Vi pratar två timmar om dagen. Dessa oändliga köer har varit totala oaser i tillvaron. Jag har tacksamt tagit emot varenda stillastående stund på E18.  (Tack SL och deras ständigt i vägen stående bussar)… Texter har tränats för full hals. Jag har sjungit Aaaaa, Ooooo, och Mmmmm…  Så mycket glädje i kroppen, har jag känt. Började min lilla rara karriär med att gå till en sång- och musikpedagog/lärare, och nej… hon är inte billig men vad ska man annars lägga pengarna på? Smink? Har slutat färga håret och låtit silvret komma fram i dagen och det spar huuur mycket pengar som helst😎. Hon har hållit mig i handen, tröstat och stöttat, en gång i veckan månad efter månad.

Nu, några korta år senare, har jag FÅTT TVÅ gitarrer, och jag har FÅTT en sång- och musikkompis. Vi ska erövra världen tillsammans! Nä, jag bara skojar. Vi ska erövra i den lite mindre skalan (hehe). Det är så frigörande, spännande och såååå roligt. På fredag ska vi, för första gången, klara våra strupar tillsammans.

Jag längtar!

Och du, det finns ingen som helst orsak till att inte våga leva det här livet, fullt ut! Man behöver inte vinna Idol för att leva i glädje. Det kanske är tvärt om…..

Tacksam…..

5 svar till “Det här tedde sig helt omöjligt, förut!”

  1. Karin Månhav skriver:

    Kul att du börjat blogga igen!

  2. Nina Gunnarsson skriver:

    Kram till dig, så härligt och läsa din blogg

  3. Birgitta åström skriver:

    Rolig blogg i dag🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: