Klockrent det viktigaste jag vet….

7655CCF1-C73E-4FDB-AC02-102AE7796C3C.jpegDet finns ingen som helst tvekan. Helgen har ägnats åt det absolut viktigaste jag har. Inte alla fanns med i bilden. En var sjuk och nån kunde inte av andra orsaker. Men annars så var i stort sett alla mina närmaste inkluderade i helgens göranden. Även om jag gärna hade haft ännu fler på plats av dem jag har i mitt hjärta. För det är stort och jätterött, mitt lilla hjärta❤️.

Tack för att ni finns och förgyller mitt liv🌺🌼🌻☀️❤️😍😎💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

Och krya på dig du som är hemma och sjuk😘!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: