Nu blir det naket och känsligt igen

Tänk att det ska vara så svårt. Men det blir bättre och lättare. Kanske inte själva utförandet då, jo eller så är det så också. Det är klart det blir bättre och bättre. Från ingenting för något år sen till att överhuvudtaget klara av att lyssna själv…. och till att säga att jag inte är nöjd, förstås, men glad och stolt😄…Det är fortfarande en massa koncentration. Vokaler, konsonanter, magstöd, in- och utandning, text och innebörd. Innebörden är inte att förringa. Har tankat ner Selma Lagerlöfs ” Kejsaren av Portugallien” som texten kommer ifrån. Läst och blivit berörd. Varför inte göra saker och ting seriöst när man nu kan…

Om ordet passion kan få användas så är det här en tidskrävande lyckliggörande sådan. Tänk att, på gamla dagar, falla så handlöst i förälskelsens grepp. Musiken har tagit mig till höjder jag inte trodde fanns.

Det är inte nu jag ska be dig, om du vill lyssna förstås, att höra det som är bra och sortera bort och blunda för det jag så innerligt vet att jag behöver träna på.

Får jag presentera en av de som gjort detta möjligt. Inja-Bodil Sylvan på Sylvans Musikskola. Hon sjunger och spelar och jag sjunger ”Kärleken som aldrig svek” från musikalen Kejsarinnan. Text och musik Mikael Wiehe:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: