Det borde vara förbjudet att ge upp hoppet…..

cb75097c-0652-4d04-ae94-e4880b34ed6a

2013 startade ett helt nytt parti i lilla Vaxholm där jag bor. Av människor som inte upplevde att de blev lyssnade på.  På kort tid mobiliserades partiet och redan i första valet blev partiet det tredje största med 14%. Nu ser det ut som om att paritet landar på 25 % och blir det största partiet i Vaxholm. Är det inte spännande. Det går att påverka, det går att göra saker och ting åt saker och ting som man anser vara fel.

Jag flyttade till Vaxholm av en orsak. Jag skulle vara glad om den orsaken fanns kvar när jag med jämna mellanrum funderar på hur och var jag vill bo. Jag önskar att vår lilla idyll värnas. Jag är en flexibel människa som gillar när det händer saker och ting och när det förändras. Men jag har väldigt liten förståelse för att man ska ändra på ett vinnande koncept. Det verkar som om att folk gillar Vaxholm. Det känns på somrarna när människor vallfärdar till vår lilla stad. Varför inte vårda det vi har. Det betyder INTE att jag är främlingsfientlig. Många av mina vänner kommer från allehanda konstiga delar av jordklotet. Men ingen som kommer hit vill ändra det vi har. Det är ju därför de kommer hit, ju…..

Däremot så är jag paniskt rädd för människor som dömer andra människor på grund av ras, kön, färg, religion eller politisk tillhörighet. Folk ska dömas efter sitt prat och sitt handlande. Efter vad de gör inte för vad de är…..!

Vaxholmspartiet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: