”- Jag är här nu. Festen kan börja!”

Dotter och jag firar. Bubbellunch med fantastisk mat och dessert i samma storslagna smak. Två timmar med prat, mat och en underbar miljö. Rött bubbel, en sällsynt härlig sak som smakar mer…. Sen en höstpromenad runt ett höstlövfärgssprakande vackert Stockholm. Vi spatserade runt nästan 9 kilometer. I vår underbara stad. Passerade Rörstrands minnesplats och såg råttor kalasa sida vid sida med vildkaniner. Hörde löven falla i total färgprakt som nästan tog andan av mig. 

Mer lycka än så här finns ju inte. Samtalen gick högt och lågt. Om livet, om saker och ting, om smärtor och glädje. Skvaller och sånt lättsinnigt. Statusrapporter från vardagslivet och värme och kärlek mellan två nära nära som går gatorna fram i vår stad.

En tacksamhet över livet och var vi bor och lever väller över mig när jag ser över stadens ljus. Tacksamhet över mina nära och kära och vår fantastiska sammanhållning. I vått och torrt stöttar vi varandra och finns och finns och finns….  Vårdar och värnar och ömsint lyfter varandra när livet är svårt. Gläds tillsammans och skrattar i den klara glittrande höstluften.

För att citera ett lilltroll i familjen: 


”- Jag är här nu. Festen kan börja!”…..

4 svar till “”- Jag är här nu. Festen kan börja!””

 1. Anonym skriver:

  Va fint du skriver

  • Susann Gunnarsson skriver:

   Tack snälla, vem du nu är! Det är alltid fint att få höra att någon tycker om det man skapar… Tack än en gång!

 2. Philip skriver:

  Snygg!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: