Nu är det reklampaus

IMG_9341Nu har jag fått dels så mycket beröm för alla foton men också många frågor om var i herrans namn man kan göra så mycket av så ”mediokert” material… Fast nu skojar jag ju lite. Så farligt eländig är jag inte ”live” Inte ens på morgonen, osminkad efter en sömnlös natt. Då ser jag bara eländig ut! Men lite styling, en faktiskt självvald hatt och tillika självvalda kläder så blev det ju rätt kul! Man kan, om man vill, välja stil och bli skapad i olika sådana. Fest, modell, klassiskt, ja vad du vill. Jag valde Susann. Rätt och slätt i jeans, tröja, gympaskor och en eller två olika saker runt halsen för piffens skull. Ska erkännas att jag har höga svarta pumps i sammet hemma i garderoben… Den stilen får komma till nästa gång jag går dit. Sen gjorde sminkösen resten. Vilket tog lika lång tid som de som sitter i TV-rutan. (Läs Steffo)

Den som ska hedras heter Modelhouse och ligger på Vasagatan i Stockholm. Du kan gå dit och köpa ett paket för typ en femhundring och få en bild med dig hem. Eller så köper du alla 250 stycken och lägger i datorn hemma. Eller i mitt fall i molnet… Man har väl en Padda!

Modelhouse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: