Det går fint det här….

Det är oftare mer så här.. det är frånvaron av olycka och elände som gör dagen och stunden njutbar. Om jag känner efter så är det just nu helt underbart. Jag är mätt, nöjd och glad. Rösten håller och jag är fortfarande hyfsat uppkäftig. Jag har en sak att se fram emot väldigt mycket. Jag har förmånen att ha något att längta till. Visst ska man leva i nuet. Så säger de kloka gamla munkarna och så några till i måbrabranschen. Men det är fint att just nu kunna se framåt med glädje och tillförsikt. Det är inga långpuckar, bara tillräckligt långt fram så att stunder att fylla med lite härliga dagdrömmar infinner sig.

Längtar… en härlig känsla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: