Efter mörker kommer alltid ljus…

Jag har stulit bilden. Kunde inte låta bli för den är så vansinnigt vacker. Det är lite så jag känner mig just nu. Inte vansinnigt vacker då ( det är ju bara något jag är av naturen. Här läggs en ”flirtemoj” in för att visa att jag skämtar…) utan flerfärgig, skir, ljus, somrig och välkomponerad. Häftigt va! Den mörka vintern har gått till ända. Det dyker upp det mest oväntade saker som tar en med häpnad och överraskar ens sinnesbild. Vi tyckte alldeles nyss att livet var lite trist och mörkt och surt. Så helt plötsligt dyker det upp något rosigt. Det kan för en del vara något som faller ner från himlen på en flygstol bredvid en. För en annan kan det vara ett musikaliskt genombrott. För en tredje kan det vara välkomna människor från andra sidan jorden som kommer hem. För ytterligare andra kan det vara glädjen inför andras lycka och välgång. Men det kan också vara så enkelt att det är våren som kommer och spritter i benen och båten som ska i sjön och den fina rabatten med rosor som spricker ut.

Glädjen över att leva och lukta på blommor, helt enkelt!

IMG_0091.JPG

2 svar till “Efter mörker kommer alltid ljus…”

  1. Anonym skriver:

    Å att läsa dina bloggar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: