Sa ja tack, helt enkelt

Till det som föll på just nu. Någon sade till mig;

-”Men vandrarhem, eller stuga finns väl? Kanske tält? En sovplats kan man väl alltid hitta.”

Ja, tänkte jag. Det borde vara rimligt. Och letade…. För det skulle väl kunna lösa sig.

Och letade….

Och hittade ett Missionshus och ett Seglarhotell. Sån är jag… Även solen har sina fläckar. Men det var ju såklart svindyrt även för en rik person som jag med kapitalet inlåst i Matkällaren för tillfället. Men så, plötsligt, ramlade jag på Sands Hotell. Ett ställe jag vandrat förbi så länge jag levt och varit i det yttersta av Skärgården. Seglarhotellet har jag bott på så det är avklarat. Missionen är avklarad med konserten i Kapellet så sagt och gjort, jag ringde och kollade. Och möttes av världens raraste i telefon. Och på den vägen blev det. En semestertripp inkl allt, helt enkelt. Fast jag inte har för vana att ta in på hotell här och där så hörde jag mig själv säga ja tack, jag kommer!

Och fick det finaste. Hotellet var så fräscht, enkelt i sann skärgårdsstil, putsat och fejat. Rummet var litet men hade en atmosfär av just det jag önskade av ett hotellrum i yttersta Skärgården. Personal som fick en att vilja kramas och önska välgång i livet. Frukosten hur mycket Susann-som helst. Servisen vänlig, rar, omedelbar och med stora leenden.

Människorna där gav av sig själva. Och i samma stund som sådana möten sker blir man liksom bättre som människa. Vi blir bättre tillsammans.

Tack, till Hotell Sand och dess härliga personal!

2 svar till “Sa ja tack, helt enkelt”

  1. Birgitta Åström skriver:

    Va fint du skriver ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: