Min mamma är ute och promenerar

och passar på att filma lite. Helt underbar liten film blev det. Lyssnar på ljudet om och om ingen.

Så vackert 🥰

Världen brinner men jag mår bättre än någonsin och har en stor och stark tro på att kriser och elände föder insikter och nya lösningar.

Man må säga och tycka vad man vill om Greta men hon har skapat opinion. Hon visar att vi alla kan göra något för att världen ska bli bättre. Även om det bara är små saker vi gör, vi kanske inte behöver skaka hand med Påven, så handlar det om att bit för bit utöka sin förmåga att ta ansvar för vårt ”oss”. Jag försöker källsortera (och inte fuska😉), jag kör hybrid ( men har SL-kort också), jag (läs min mamma😍) planterar blommor och buskar, jag ger ( inte så mycket men varje månad) pengar till Företaget Clean The Ocean och jag använder mindre och mindre plast.

Du och jag!

Hålla handen!

Det är fint att känna en tilltro på ”oss”, på att vi löser saker och ting tillsammans🙏🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: