Hur man har det, inte hur man tar det!

Om…. jag kan välja, så kan jag alltid välja det snälla… och kan jag inte säga och välja det snälla, kan jag ju alltid välja det tysta. Till exempel lägga luft mellan det där andra och en själv. Fast det kanske är snällt att vara tydlig och säga nej ibland. Men kanske kan man göra även det snällt…? Eller bara vara tyst så man inte råkar haspla ur sin något dumt…

Så kan man träna på att välja det snälla även när det hörs grodor från omgivningen, när det kommer grodor från folk och fä, ut ur stället i ansiktet där man stoppar in mat i vanliga fall. Man kan Vara Tyst, helt enkelt…

Det är jag nu! Jag är tyst! För just nu kommer jag inte på något snällt att bidra med i kommentarsfältet… ty jag hörde just en groda hoppa ut ur hålet ut i världen.

Så jag fortsätter helt enkelt med min syssla. Att njuta av livet och allt det härliga däruti 😝

Dagens på Slottet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: