Vad gör en klubbmästare?

Klubbmästaren är den som står för festerna. Så står det om man googlar. Det kanske inte är det man tänker på i första hand i en båtklubb? Eller? Hur som helst hamnade jag i den rollen i år. Detta efter att ha varit ”kommunikatör” i Resarö Vägförening. Märkligt hur saker och ting kommer sig… Det är i dagsläget oklart hur jag ska förvalta detta pund. Men känner jag mig själv rätt så blir det väl ett och annat inlägg på Facebook igen. Fast nu i en annan grupp. Eller kanske i samma grupp som förut. Vi får se, helt enkelt. Hur som helst så är det mera mitt forum. Vatten, alltså!

Är ju inte så bra på asfalt.

Kanske kan jag (ska sluta säga ”man”) lära mig mer om vad som händer runtomkring våra båtar. Hur bryggor sköts, hur ramper görs, hur underhållet ser ut och vem som gör allt detta. Och vad som händer om det blir orkan och alla båtar virvlar runt. Det ska bli väldigt spännande att få ta sig an den rollen ett år. Troligtvis kommer jag att bli grymt imponerad av en massa människor, igen. Som jag blev i vägföreningen. I vårt land har vi ju den här traditionen att vi är föreningsmänniskor. Folk jobbar mer eller mindre ideellt för att vårt kitt i samhället ska fungera. För att vi ska kunna leva ett bra liv och kunna ha en rik fritid. Det är bara att ta av sig hatten och buga. Så nu ska jag dra mitt strå till stacken tänkte jag.

Det är en himla massa människor på Resarö som har båtar som ligger vid bryggor på sommaren. Många av dessa människors båtar ligger på båtplatser inom Resarö Båtklubb.

Det är troligtvis många som tänker som jag. Det är förunderligt vackert att få bo och leva med gångavstånd till sin båt.

2 svar till “Vad gör en klubbmästare?”

  1. Anonym skriver:

    De tro jag blir bra Lycka till 🥰❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: