Varför har jag stadiga följare från Kina?

Foto Hans Runesson

Vad är det som gör att jag har följare från Kina, varenda gång jag publicerar något? Så har det varit en längre tid nu. Vet inte varför det känns obekvämt, men det gör det. Troligtvis någon dator som är programmerad men ändå. Kan kanske få bli ett inslag i boken jag skriver nu. Eller så får jag byta genre. Det finns ju så otroligt få deckarförfattare nuförtiden så jag skulle nog göra succé.

Tänk dig en historia där en medelålders kvinna i lilla Sverige döljer en hemlighet som kan förändra världen och som är revolutionerande för mänskligheten. Den som får reda på den hemligheten kan få nyckeln till evigt liv. Allt bygger på att hon är frisk och glad, länge. Inget får hända henne för då går hemligheten i graven samtidigt. Det speciella i kråksången är att hon inte vet om det här själv. Hon har ingen aning om att just hon kan ge de som kommer åt denna åtråvärda nyckel evigt och friskt liv.

Och nu är kineserna henne på spåren. Undrar vad de kan ha i kikaren?

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: