plötsligt händer det

”Jag kommer att veta vad jag behöver veta”, när jag behöver veta det!

Citat taget från årets mest omtalade talare, Björn Natthiko Lindeblad. Det är bara att instämma och sluta fundera så mycket, tänkte jag.

För en kort tid sedan fick jag reda på att min gamla hemsida är för gammal för att kunna uppdateras och redigeras. Jaja, tänkte jag. Har ju inte behövt uppdatera på länge för verksamheten har varit i lite vila, så det gör väl ingenting.

Nyligen gick det upp för mig att jag ville kasta loss och tänka om. Något slutade inuti och inget annat kom upp i ljuset. Inte något felaktigt eller negativt, utan något bara upphörde. I samma ögonblick som jag uttalade detta högt och formulerade ett mejl till en vän, och bokade en lunch, kom det manna från himlen och jag visste det jag behövde veta just då.

Så jag har skapat en ny hemsida. Det blev bara så i farten. Det gick upp för mig att när det kreativa inte får plats och timmar går i onödan på saker som bara lägger blöta filtar över det skapande och det kreativa, då kommer det manna från himlen. Förr eller senare!

Och det har det gjort nu. Jag skrattar och tittar upp på himlen och är förundrad över tingens natur.

Har börjat leka här:

http://www.susanngunnarsson.com

2 svar till “plötsligt händer det”

  1. Josefine skriver:

    Så spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: