Reklam

Denna förtjusande varelse har just räddat mig från tvär och snar död. Husets nya fina veranda blev snabbt omöjlig att beträda. Än mindre att sitta på, hänga på och njuta av. Just precis under fötterna under golvet på verandan, under plankorna, hade ett gäng getingar flyttat in. Det gick ju inte helt enkelt. Vi kan inte vara sambo, det är otänkbart. Men det var med lite vånda beslutet om att ringa Anticimex togs. Har ju svårt att ta död på varelser som har lika stor rätt till Moder Jord som jag. Vem är jag att tycka att just jag har mer rätt att leva än någon annan… Men det hängde på oss eller dem!

Beslut som dessa är de som gjort att jorden är i farosonen nu. Nu är jag en extremt positiv person så jag tror att när saker och ting ställs på sin spets så kommer mänskligheten att lösa sina problem. Ty däri är vi folk som kackerlackor. Vi har genom tiderna varit den ras som lyckats bäst vad gäller att utrota andra varelser. Så varför skulle vi inte lyckas med att rädda jorden nu. Vi har ju vårt eget skinn att tänka på, som vanligt.

Det är lite sorgligt att döda Viktiga Varelser. Getingar, om man googlar, är varelser som håller nere andra skadedjur i våra trädgårdar. Dessutom hjälper de till att pollinera och utan växter dör vi. Utan växter kan vi inte leva.

Suck.

Har planterat lavendel för att kompensera. Så vägrar jag klippa gräset. Har bara gjort stigar som vi kan gå på. Det kryllar av fjärilar och andra flygfän i trädgården nu.

Anticimex är bra. Snabba, enkla, glada och himla trevliga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: