Vaken om natten när du sover

Du har precis nattats. Tryggt ligger du på sidan och snusar. Tre larmanordningar finns för att vi ska vara trygga med att jag blir nådd om du behöver mig. Kryper upp i soffan utanför ditt sovrum. Innan du somnade sade jag, jag tycker väldigt mycket om dig. Du svarade, jag är glad att du finns.

Sitter i tyst natt och tänker på livet vi haft tillsammans. Tänker på allt vi delat och gått igenom. På alla förtroliga ord vi delat. På alla skratt och tystnader. Tänker att jag är otroligt lyckligt lottad som fått hänga så mycket med dig. Min egen Buddha, brukar jag kalla dig. För någon mer upplyst människa än du har jag sannerligen inte träffat. Ordet vän har fyllts av betydelse som fått många dimensioner. Och trots att vi var mer än vuxna i ålder när vi lärde känna varandra så har vi kommit varandra så gränslöst nära.

Med din levnadshistoria och ditt sätt att möta din verklighet har du fått mig att omvärdera så mycket i livet.

Tack för allt du ger och lär mig, tack för att du ger mig ditt förtroende….

Här får du en vacker bild av mig, jag vet ju att du älskar skogen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: