Just nu kan livet gärna stå stilla…

Du vet så där det känns när man inte riktigt vågar andas för allt i denna stund känns så bra och fint. Med ålderns rätt och livets vetskap om att allt är en ständigt pågående och föränderlig process, med ödmjukhet över att inget är beständigt.

Älskar uttrycket ”just nu”.

Just nu är det stilla, lyckligt och lugnt. Vi har alla olika uppfattningar om vad lycka är. Jag har min, du har din. Men en lycka är för mig, definitivt, när allt är stilla och jag inte önskar mig vara någon annanstans än här, i tiden, där jag är precis nu.

Du kanske är mitt i spännande händelser, stor utveckling, kreativa processer, karriär eller storverk. Det är sannerligen inte att förminska vad gäller känsla av lycka. Jag menar kanske mer själva stunden av innerlig , snällalivetståstillakänsla.

Tror minsann att utrymmet mellan förut och sen är det bästa som finns. Mellanrummet mellan när du andats ut och i stilla lugn kan invänta kroppens signaler på att du behöver andas in. Mellanrummet mellan ut-, och inandning.

Just nu!

Tända ljus och tacksamhet 🙏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: