En människa som imponerar i styrka

Jag har fått en god vän som imponerar rejält på mig. Hon har två tvillingpar. Ett på 12 år och ett på 5 år. Så har hon ett barn på 19 år.  2 av dem har diagnoser inom adhd/Asperger och 3 har reumatism. Hon bor tillsammans med en man som har två barn själv. En  väldigt stor familj med andra ord. Där är det en daglig kamp att få livet att gå ihop. Jag tycker ibland att mitt liv suger. Men när jag följt denna strålande människa så skäms jag över att jag klagat ibland. Hon behöver resa sig varje morgon – oavsett hur hon mår och känner sig. Hon har helt enkelt inget val. Hon kan inte känna efter och tycka att hon inte orkar. Det finns helt enkelt inte det alternativet.  Dessutomn är hon ett stöd för sin övriga familj. Hon försöker bidra efter förmåga även där. Hon försöker så gott hon kan att ställa upp och göra det hon anser ska ingå i detta med att ta ansvar. Hon ger kärlek och omsorg ur ett kvinnligt perspektiv med alla sina krafter, så mycket som  hon någonsin mäktar med. Alla kanske inte tycker som hon vad gäller det som borde ingå i detta med att ta ansvar.  Men det spelar faktiskt ingen roll. Det hon gör, gör hon av kärlek och omsorg över dem hon har in sin närhet. Det är synnerligen imponerande. Hatten av helt enkelt. Nu har denna kvinna startat en blogg. Och gissa om jag kommer att följa henne.

Lycka till Malin!  

Vill du läsa kan du följa hennes blogg under ”diverse bloggar” till vänster på min bloggsida.

Här är ett utdrag ur Malins första blogginlägg:

 

Det här är Malin!

Nu äntligen är jag här. Har alltid tyckt om att skriva. Om mina känslor och upplevelser. Och just nu, här och nu, har jag så mycket att skriva. Vet inte riktigt vart jag ska börja…. Men alla som känner mig vet vet hur jag är och fungerar. Genomgår just nu en livslång resa som jag någonstans måste hitta in i mitt innersta för att orka med allt som livet har att erbjuda mig. Livet är tufft, och med 5 barn varav 2 har diagnoser inom adhd/Asperger och 3 har reumatism så blir inte livets väg lättare. Det krävs en hel del av mig som förälder att hitta vägar att gå. Hur jag ska förhålla mig till allt. Och sen frågan som jag brukar ställa: varför just jag? Räckte det inte med 2 tvillingpar? Vilket jag älskar att ha. Även om det återigen krävs en hel del extra jobb för mig som mamma så älskar jag det jag fått. Dom är liksom min själs godis❤️. Som min morfar Gösta sa: det är väl tur att det var just du Malin som fick tvillingar 2 ggr för jag tror inte att någon annan skulle klarat det så bra som du. Min älskade fina morfar, alltid glad, visslande och klagade aldrig. Jag saknar dig! 

Jag ska nu fundera på vad min blogg ska innehålla. Så det inte blir för privat. Men att jag ändå kan skriva hur jag känner,min kamp,min väg,min resa genom livet. För jag tror på livet! Älskar min stora familj. Och sist men inte minst vill jag bara säga TACK till en otroligt fin människa som heter Susann. Jag vill tacka dig för allt du gjort och gör. Du hjälper mig på min livsresa.❤️

2 svar till “En människa som imponerar i styrka”

  1. HålljäntaMalin skriver:

    Älskade susann. Vi är lika du och jag! Glöm inte det. För mig är du precis lika stark!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
%d bloggare gillar detta: